DataVoyage Home Page
ODBS WEB dizajn YUCity
www.uzice.net Intranet SF-BAY
wireless.uzice.net Internet domeni Programi
WEB i mail serveri

PROFIL

DataVoyage
http://www.datavoyage.com/

tel/fax: 031/510-030

Dimitrija Tucovića 44/84
31000 Užice

DataVoyage projekat pod ovim imenom postoji od 1994. godine ali je on u stvari nastavak širokog spektra delatnosti koje su obavljane od 1991. godine.

Naša delatnost je raznovrsna iako usko ograničena na primenu Internet tehnologija. Obuhvata Internet konsalting i marketing, izradu Internet prezentacija, registraciju domena, iznajmljivanje WEB i mail servera, projektovanje i instalaciju Intraneta kao i izradu programa.

Sve ove aktivnosti proistekle su iz namere da se Internet što više popularizuje u Jugoslaviji i užičkom kraju. Velikom broju korisnika smo omogućili pojedine Internet servise potpuno besplatno ili po simboličnim cenama. Naša ocena je da smo u ovom nastojanju uspeli u potpunosti.

U okviru projekta angažovan je tim saradnika koji su vrsni stručnjaci raznih profila ali i veliki entuzijasti. Ovakvim pristupom obezbeđujemo visok kvalitet i odličnu efikasnost u realizaciji. To nam je omogućilo da ostvarimo i obimne projekte kao što su UžiceNet, prezentacija užičkog kraja na Internetu i DVNet, računarska mreža koja funkcioniše na teritoriji naše zemlje. Oba projekta su nekomercijalna, što samo po sebi govori o tome koliki je entuzijazam u našoj ekipi.

Ostvarili smo dobru timsku saradnju i sa užičkim provajderom ErcovNet tako da smo kao tehnička podrška u punoj meri bili uključeni u njegove aktivnosti sve vreme dok je ovaj provajder radio.

Stalno pratimo razvoj pre svega internet tehnologija, ali i ostalih oblasti koje su s njima u relaciji: marketing, organizacija, grafički dizajn, računari, programiranje i drugo, tako da smo uvek pripremljeni da nova znanja primenimo u praksi.

Naš rad nije ostao bez priznanja. Osvojili smo dva puta treće mesto u izboru za najbolji YU nekomercijalni sajt u organizaciji Beotela a Biblioteka jugoslovenske naučne fantastike već tri godine je uvršćena u izbor 50 najboljih jugoslovenskih sajtova časopisa "PCPress". Često se naše prezentacije pojavljuju u rubrikama Preporučujemo kako u domaćim časopisima, tako i na drugim domaćim sajtovima.

Glavni urednik
Radenko Mutavdžic *

Tehnički urednik
Predrag Supurović *

WEB administrator
Goran Poštaš

Dizajn
Vladimir Sivcevič Volođa *

Muzika
Dragan Virijević *

Saradnici:
Aleksandar Bogićević
Radovan Baja Vujović *
Aleksandar Milosavljević *
Dr. Stevan Ignjić
Mladen Jevđović
Miloš Cvetković
Milan Mijušković
Dragiša Milosavljević
Stanimir Drobnjaković
Ivo Trifunović
Kaća Đurić
i drugi...


profil / konsalting / internet / intranet / programi / reference / projekti / mail