DataVoyage Home Page
ODBS WEB dizajn YUCity
www.uzice.net Intranet SF-BAY
wireless.uzice.net Internet domeni Programi
WEB i mail serveri

KONSALTING

 

Konsalting u Internet marketingu

Konsalting u korišćenju Interneta

Konsalting u planiranju
Intraneta


DataVoyage
http://www.datavoyage.com/
mailto:office@dv.co.yu

tel/fax: 031/510-030

Dimitrija Tucovića 44/84
31000 Užice

Vrlo rado ćemo Vas posavetovati o mogućim rešenjima koja su Vam potrebna. Ako nameravate da svoju delatnost predstavite preko Interneta ili želite da unapredite poslovanje povezivanjem na Internet i primenom Internet tehnologija, sigurno će Vam mnogo značiti da čujete mišljenja i predloge naših stručnjaka. Javite nam se i mi ćemo se potruditi da Vam sugerišemo kvalitetna i ekonomična rešenja potpuno besplatno, bez ikakve Vaše obaveze prema nama. Pravovremeni savet često vredi mnogo više nego kvalitetna realizacija.

Konsalting u Internet marketingu

Internet je kao medij veoma pogodan za proširenje marketinških aktivnosti preduzeća. Naši saveti i pomoć u ovom pogledu mogu Vam biti od velike koristi. Preporučićemo Vam, a po Vašoj želji i realizovati, upravo one metode koje će za promovisanje Vaše delatnosti imati najbolji efekat.

Konsalting u korišćenju Interneta

Preporučićemo Vam načine kako možete ostvariti što kvalitetniju i jeftiniju vezu sa Internetom: kog provajdera upotrebiti, kako izraditi Internet prezentaciju, gde je postaviti, da li i kako registrovati Internet domen, kako na najbolji način iskoristiti Internet vezu za razmenu informacija, kako obezbediti što ekonomičnije korišćenje Interneta.

Konsalting u planiranju Intraneta

Pomoći ćemo da osmislite internet mrežu u okviru Vaše organizacije koja će omogućiti najbolje iskorišćenje raspoloživih resursa za interne potrebe, ali i značajno proširenje povezivanjem na Internet.

 


profil / konsalting / internet / intranet / programi / reference / projekti / mail